Brunnsvägen 1-7, Svängsta, Karlshamn.

Byggår 1948-1959.
96 lägenheter fördelade på
1, 2, 3, 4 och 5 rum och kök. Värme och vatten ingår i hyran. Möjlighet till bredband finns via Bredbandsbolaget och TV-leverantör är Canal Digital där grundutbudet ingår i hyran.

Vi erbjuder våra hyresgäster en egen liten trädgårdslott att odla på. På området är det en härlig blandning av hyresgäster i alla åldrar, även barn. Det är ett lugnt och trivsamt område där hyresgästerna engagerar sig och bryr sig om varandra.

Fri parkering på anvisad plats på området, varmgarage finns att hyra.

Söker du närheten till naturen, lite avskilt men ändå närhet till staden? Då är Svängsta något för dig. Det tar endast två timmar till Köpenhamn. Vår närmaste flygplats, Kallinge Airport, kommer du till på 30 minuter.

Svängsta är beläget ca 12 km norr om Karlshamn. Det ligger mycket naturskönt med Mörrumsån vackert ringlande genom samhället och med naturen in på knuten. Svängsta är ett samhälle i blomning med fler och fler företag som väljer att förlägga sin verksamhet på orten. Här finns bank, post, matbutik, barnomsorg, fritidsgård, bibliotek, skola för barn upp till åk 6 i närområdet och högstadium i grannbyn Mörrum. Svängsta har även en skateboardpark och utomhusbad i såväl bassäng som insjö.

Ett varierat näringsliv och möjlighet till olika fritidsaktiviteter är vad som erbjuds. Mycket bra bussförbindelser med närliggande orter gör att det är lätt att ta sig fram och att bil inte är ett måste.

Vad finns i närheten?

För den fiskeintresserade Blekinge har ett av Sveriges finaste kustfiske och trollingfiske!

ABU-Garcia med både fabrik, shop och museum.

Mörrumsån med sitt kända laxfiske.

Harasjömåla sportfiske för alla!

För den golfintresserade finns Karlshamns Golfklubb på ca 8 km avstånd.

För den festivalsugne har vi den årliga Östersjöfestivalen och inte att förglömma Sweden Rock festival!

Upplevelsecenter för såväl vuxna som barn hittar ni på Kreativum.

Skogspromenad i anslutning till hyresområdet.
Promenadvägen leder ner till en sjö.

Sjön ligger 5 min promenad från hyresområdet.
Härlig natur!
Strandpromenad längs Mörrumsån.
Mörrumsån med fint laxfiske.

Tillbaka